17:30

Säters IF FK U

Referat: Horndals IF - Säters IF FK U

Horndals IF - Säters IF U 2-2 (2-1)

Oavgjort mot Säter U på fredagskvällen. En match som Horndal började klart bäst. Första halvtimmen klar fördel med fint spel, vilket också resulterade i en ledning med 2-0. Båda målen gjordes av Peter Krantz och Johan Albertsson var framspelare vid båda tillfällena. Fint och fantasifullt spel i djupled låg bakom dessa mål. Kanske trodde vi att det då skulle bli en enkel match för efter det tappar vi lite av det fina spelet. 2-1 gjorde Säter innan halvtidsvilan då vi var lite väl snälla försvarsmässigt mot deras forward som fick vandra i sidled väldigt enkelt och ta ett avslut. Lite onödigt med endast ett måls överläge i halvtid då vi har flertalet chanser att öka på ledningen. I andra halvlek gör Säter mål i stort sett omgående. Lång boll i mitten mot vårt försvar som inte pratar om vem som går på boll, vilket ofta gör att det blir missförstånd. Så även denna gång. Deras forward får tag i bollen utan att få press på sig och får iväg ett fint skott på långt håll som letar sig in i målet. Dessa 2 chanser var i stort sett de enda riktiga farligheter de har under matchen, medans vi har en hel del chanser, även i andra halvlek (speciellt i slutet då det bara ska vara mål). Tror Säter U känner detta som en vinst medans vi tar det som en förlust då vi i det stora hela ska vinna denna match.